A narcoleptic, insecure, sad, cold. Eza, 19.

Thursday, August 11, 2011

When we fight , remember the moment when we used to laugh together over some silly things


Eh korang , I miss 2010 seriously like hell . Don't you miss it ? That time lah we share our secret world , we laughed , we hugged and all that . Don't you remember by the time we skipped classes . Remember ? Well , as you know . Everybody is changing . I'm changing , you guys also change . But if we really do change , can't we still be together ? Seriously , aku tak tipu pun . What have I done to you Pyka and Shasha , it makes me regret . Maybe masing2 dah dapat kawan baru . Cerita baru . Rahsia baru . And I'm here , still wanna be with you guys . I know and I always know that aku dah banyak sakitkan hati korang , tersinggungkan hati korang . Everything . I know that . And I'm truly sorry . Aku minta maaf sebab tak boleh jadi kawan yang baik .  Tak boleh jadi pendengar yang baik . Tak boleh nak jaga mulut bila bercakap . I KNOW ALL ABOUT IT . Hanya maaf yang aku boleh ucapkan . I know korang tetap dgn pendirian korang . I know you guys suka kawan dgn Edzureen and Miersya sbb hanya diaorang je yang boleh faham korang . Kalau tak ada diaorang , macam mana lah korang , kan ? Itu sebab aku redha dgn semua benda ni . Aku mengaku aku cemburu tengok korang berkepit dgn Miersya and Edzureen . Sampai aku panggil byk kali pun , korang tk dengar . Tak apa lah . Lama-lama aku faham . Cuma Miersya and Edzureen je yg boleh faham awak berdua Shasha and Pyka :) Cuma diaorang je . So , bulan Ramadhan ni . Jangan lah pendam2 . Cerita je semua . Aku terima walau pedih mana sekalipun sbb aku yang salah . Aku and Dini salah sbb aku tak FAHAM korang betul2 . And to Miersya , kita nak minta maaf dekat awk cause I'm being too selfish . Sorry , Yang kita cakap pasal table lain2 tu , it was just a suggestion . Bukannya betul2 kita nak buat . I know disebabkan benda ni , kita semua gaduh . Sorry Miersya . And to Shasha , terima kasih sebab awak dgr semua masalah kita Sha . And terima kasih Pyka sbb byk nasihatkan aku . Terima kasih banyak2 :) And to Edzureen , awk ingt tak apa yg kita ckp ? Apa yang kita amanatkan dkt awk ? Kalau awk sayang dia , awk laksanakan amanat tu , eh ?  May Allah bless our friendship . I love you guy's so much :)

No comments:

Post a Comment