A narcoleptic, insecure, sad, cold. Eza, 19.

Saturday, October 1, 2011

Don't hate me cause I'm beautiful.

It's fun when everybody that we know and unknown post on our FB walls just to say, 'Love your DP, it's drop dead gorgeous!'. It's really the best feeling ever when everybody keep praising how beautiful you are. But do you really really greatful and praised to Allah cause Allah created you to be a beautiful woman which everybody keeps telling you are DROP DEAD GORGEOUS? See, if you don't, Allah boleh tarik balik kecantikan di muka kita bila2 masa yang Dia nak kalau kita tak pernah bersyukur. Lagi2 org yang sombong, bongkak dan tk pernah berterima kasih langsung. Pathetic, aren't they? Well, some of them ada yang bersyukur, tpi memandang hina pada org yang hodoh. Come on, apa ni? Menjengkelkan, tahu tak?

Beauty is everywhere. In our heart, in our mind, in our face and in our attitude. Tapi kalau cantik luaran, buruk dalaman, baik tak payah. And I bet some of the girls might think like this when they see a hot beauty pretty girl in front of them : 'Insecure menyelubungi diri!' or 'Lawanya dia, kenapa aku tak boleh jadi mcm dia' or "Mhm, kalau lah aku jadi mcm dia, mesti best kan?' SO GIRLS, TRUST ME, KITA PUN PERNAH TERFIKIR MACAM TU. Like seriously, every woman will feel the same kind of feeling, right? But, every time I feel insecured, I STAY AWAY FROM THE MIRROR. It will  motivate myself to have my confidence back. Kalau nampak kita buruk, jauhkan diri dari cermin. Kalau tak boleh, cuba jangan pandang cermin. Cause, if kita tk pndg cermin, our confidence akan semakin bertambah dan tak kisah org nak ckp apa cause "I'm beautiful in my way" So, how? Have you change your mind about this? Bersyukur dgn apa yang kita ada, hopefully hidup kita akan diredhai oleh Allah. 

No comments:

Post a Comment